Vartotojo vardas Slaptažodis Įsiminti slaptažodį
2024 m. kovo 29 d.
Verslo naujienosStraipsniaiSpecialistai patariaKontaktai
KLASTERIO ĮMONĖS
SKELBIMAI
PAIEŠKA
NARYSTĖ KLASTERYJE
Izoliacinės ir sandarinimo medžiagos

PĮ Poliservis

„Poliservis“ įkurta 1992 m. Pagrindinė veikla – didmeninė prekyba MDP palangėmis bei siūlių sandarinimo medžiagomis. Mūsų įmonė atstovauja pasaulyje gerai žinomas kompanijas, tokias kaip austrų kompanija „Egger“ (MDP palangės, baldinės plokštės, stalviršiai), bei Vokietijos korporacija „illbruck“ (sandarinimo medžiagos). Nuo 2000 m. esame vieninteliai oficialūs kompanijos „illbruck“ atstovai Lietuvoje.

Nuolat bendradarbiaujame su stambiausiais ir patikimiausiais šalies plastikinių, medinių, aliuminio langų ir durų gamintojais, bei rąstinių ir skydinių namų gamintojais. Taip pat mūsų partneriai yra langų montavimo įmonės bei statybinės organizacijos.

Mūsų tikslas – ne tik patiekti klientams atskiras medžiagas, bet ir suteikti kvalifikuotą informaciją apie teisingą montavimą bei sandarinimą. Tiekdami klientams ypač kokybiškus produktus, siekiame geriausio kainos ir kokybės derinio. Klientams siūlome tikrąsias vertybes, kurių išskirtinė savybė - ilgas patikimo tarnavimo laikas!

J. Dobkevičiaus g. 8-205, Vilnius

(5) 2329114

info@poliservis.lt

www.poliservis.lt

Produktai ir paslaugos

Illmod eco - suspausta sandarinimo juosta, kuri po išvyniojimo per 2-24val. savaime išsiplečia ir sandariai užpildo plyšius, esančius tarp lango rėmo ir sienos iš lauko pusės.
Net ir nuolat judant sandarinamąjai konstrukcijai, juosta užtikrina išorinės siūlės "ventiliaciją" ir apsaugo sudūrimą nuo vandens, UV spindulių ir vėjo.
Naudojama langų, fasadų, rąstinių namų jungiamųjų ir deformacinių siūlių sandarinimui.
Tinka lauko ir vidaus darbams.
PRIVALUMAI:

atspari liūčiai ir vėjui iki 600 Pa

*   atspari saulės spinduliams

*   atvira garų difuzijai

*   tvirtinama nepriklausomai nuo oro sąlygų

*   nesensta, nepraranda elastingumo

*   optimalus kokybės/kainos santykis

*   atitinka BG1 pagal DIN 18542------------------


Cocoband - suspausta sandarinimo juosta, kuri po išvyniojimo per 2-24val. savaime išsiplečia ir sandariai užpildo plyšius, esančius tarp lango rėmo ir sienos iš lauko pusės.
Net ir nuolat judant sandarinamąjai konstrukcijai, juosta užtikrina išorinės siūlės "ventiliaciją" ir apsaugo sudūrimą nuo vandens, UV spindulių ir vėjo.
Naudojama langų, fasadų, rąstinių namų jungiamųjų ir deformacinių siūlių sandarinimui.
Tinka lauko ir vidaus darbams.

Juosta skirta fasadų, langų, durų, bei rąstinių namų siūlių ir sandūrų išoriniam sandarinimui. Atspari saulės poveikiui bei liūtims (iki 600 Pa.). Atitinka BG1 pagal DIN 18542. Juosta išsiplečia per 2-24 val. po išvyniojimo. Viena pusė lipni.


„Illbruck Blockhausband“ - tai analogų neturinti sandarinamoji juosta, kuri patentuoto dvipusio impregnavimo dėka uždengia platų siūlių intervalą. Naudojant tik 2 dydžių juostas patikimai užsandarinami plyšiai nuo 3 iki 20 mm.

 

Kodėl šias juosteles tikslinga naudoti tarp rąstų? Jau nuo seno įprasta tarp rąstų kloti tam tkras medžiasgas, tačiau pagrindinė problema yra, kad daugelis šių medžiagų po kelių deformacijų nebeatsistato, ko pasekoje atsiranda plyšys tarp rąstų, kuriuo laisvai gali keliauti drėgmė.

Mūsų siūlomos juostelės atsistato net ir po ilgalaikio gniūždymo ir plyšys būna pastoviai patikimai užsandarintas. Šios juostelės yra atsparios UV spinduliams, bei liūtims iki 600 Pa.

<..Atgal