Vartotojo vardas Slaptažodis Įsiminti slaptažodį
2024 m. balandžio 20 d.
Verslo naujienosStraipsniaiSpecialistai patariaKontaktai
KLASTERIO ĮMONĖS
SKELBIMAI
PAIEŠKA
NARYSTĖ KLASTERYJE
Staklės ir įrengimai

UAB KADIS

Įmonė „KADIS“ gamina platų spektrą medžio apdirbimo įrengimų, bet turi keturias pagrindines kryptis:

  1. Įrengimai išilginiam medienos sudūrimui.
  2. Įrengimai medienos klijavimui.
  3. Įrengimai medienos drožlių ir dulkių nusiurbimui.
  4. Universalūs ir specialūs įrengimai. 

Išilginio medienos sudūrimo linijas gaminame nuo 1983 metų, o nuo 1997 metų pradėjome gaminti naujos kartos išilginio sudūrimo linijas. Šiandieną mūsų linijos dirba Lietuvos, Latvijos, Estijos, Rusijos, Baltarusijos ir Kazachstano įmonėse.

Mūsų įmonė sukūrė ir pagamino daug įvairios paskirties hidraulinių ir pneumatinių presų medienos klijavimui šaltu ir karštu būdu. Dabar gaminame hidraulinius presus daugiasluoksniams tašams bei medienos plokštei klijuoti.

Drožlių siurbimo įrenginius gaminame nuo 1992 metų. Šiandien mes galime pasiūlyti pirkėjams modulines drožlių ir dulkių siurbimo sistemas grąžinančias šiltą orą į darbo patalpas, skirtas pastatyti tiek darbo patalpų viduje, tiek ir išorėje. Be to mes gaminame didelį asortimentą ventiliatorių ir nedidelių drožlių siurbimo įrenginių, kaupiančių drožles į maišus. Ventiliatorių siurbliaračiai pagaminti iš kibirkščių neskeliančių medžiagų.

Įmonė „KADIS“ nuolat tobulina savo gaminių konstrukciją, didina patikimumą ir našumą. Įrengimuose naudojame tik aukštos kokybės pasaulyje gerai žinomų firmų komplektuojančius gaminius. Mūsų įrengimų konstrukcijos atitinka Europos saugos standartų reikalavimus.

Taikos pr. 145, LT-51140 Kaunas

(37) 473844

kadis@takas.lt

www.kadis.lt 

Produktai ir paslaugos

Pusiau automatinė medienos išilginio sudūrimo linija susideda iš dvipusio dygių pjovimo pusautomačio DFK-2M ir hidraulinio dviejų pozicijų preso su krovimo transporteriu DPK-3.


Hidraulinis presas TPK modelio skirtas medienos ruošinių klijavimui suslegus. Yra galimybe nepriklausomai valdyti 6 ir 6 (11 ir 11)cilindrų.

Moduliniai medienos drožlių siurbimo įrenginiai nusiurbia drožles ir dulkes nuo įvairių medienos apdorojimo įrengimų darbo zonoje ir pašalina jas, filtruotas oras lieka patalpoje. Naudojant šios įrenginius nėra šilumos nuostolių, be to, į patalpą nesiveržia drėgnas lauko oras, kas nepageidautina apdorojant džiovintą medieną.


Medienos frezavimo staklės.
<..Atgal