Vartotojo vardas Slaptažodis Įsiminti slaptažodį
2024 m. kovo 19 d.
Verslo naujienosStraipsniaiSpecialistai patariaKontaktai
KLASTERIO ĮMONĖS
SKELBIMAI
PAIEŠKA
NARYSTĖ KLASTERYJE
Vakuuminis impregnavimas

UAB Cebeco Timber

UAB "Cebeco Timber" veikia nuo 1993 m. Tai Lietuvos-Švedijos medienos apdirbimo kompanija užsiimanti žievintų ir tekintų kuolų gamyba, medinių gaminių tvoroms prekyba, įvairios produkcijos obliavimu, giluminiu vaakuminiu impregnavimu ir džiovinimu. Visa veikla vykdoma pagal FSC kokybės standartą.

Mūsų gamybos bazė įsikūrusi pusiaukelėje tarp Vilniaus ir Kauno, strategiškai patogioje vietoje šalia automagistralės. Čia turime sumontuotas dvi modernias džiovinimo kameras, kur vienu metu galima džiovinti apie 250 kbm medienos. Impregnavimo įranga pajėgi impregnuoti apie 1000 kbm per mėn.

Cebeco Timber yra patikimas tarpininkas tarp daugelio Lietuvos, Rusijos ir Baltarusijos medienos produkcijos gamintojų.

Kalninių Mijaugonių km., Elektrėnų sav.

+370 346 42 321

info@cebecotimber.lt

http://www.cebecotimber.lt/  


Produktai ir paslaugos

Atliekame impregnavimo darbus

Impregnavimo linijos sumontuotos prisilaikant Europos Sąjungos standartų. Impregnavimas atliekamas pagal Europos Sąjungos, Didžiosios Britanijos ir NTR standartus ir taisykles. Cheminės medžiagos naudojamos impregnavimo procese yra patvirtintos tiek Lietuvos, tiek tarptautinių institucijų. Galime impregnuoti virš 1000 kbm medienos per mėnesį.


Mediniai žievinti ir tekinti kuolai

Gaminame žievintus ir tekintus kuolus tvoroms, žemės ūkiui, sodybų gaminiams. Galime pagaminti bet kokius gaminius iš kuolų. Diametras nuo 50 iki 140 mm, ilgis iki 6 m.


Medienos obliavimas

Obliuojame gaminius terasoms, sodo gaminiams, medinius gaminius statyboms.


Medienos džiovinimo paslauga

Modernia džiovinimo įranga galime išdžiovinti medieną iki baldinės kokybės. Turime kaitinimo sertifikatą, taip pat FSC sertifikatą.


<..Atgal