Vartotojo vardas Slaptažodis Įsiminti slaptažodį
2024 m. balandžio 19 d.
Verslo naujienosStraipsniaiSpecialistai patariaKontaktai
KLASTERIO ĮMONĖS
SKELBIMAI
PAIEŠKA
NARYSTĖ KLASTERYJE
Langai

UAB Ekasta ir Ko

1996 metais įkurta langų – durų gamybos įmonė UAB „Ekasta“, kuri 2002 metais reorganizuota į UAB „Ekasta“ ir ko. Gaminame skandinaviško, europinio tipo ir senovinio stiliaus medinius langus, vidines bei fasadines duris, palanges, žiemos sodų ir kitų fasadų elementus.

Montuotojų g. 3, 89101 Mažeikiai

(443) 95212

 info@ekasta.lt

www.ekasta.lt

Produktai ir paslaugos

UAB „Ekasta“ ir ko sugeba patenkinti specifinius užsakovo poreikius. Mediniai langai visada buvo vertinami dėl daugelio išskirtinių savybių. Medis yra natūrali ir ilgaamžė medžiaga, idealiai tinkanti gyvenamajai aplinkai ir puikiai deranti įvairių architektūros stilių statiniuose.


Įmonės „Ekasta“ ir ko gaminami langai gali būti įvairių konstrukcijų ir formų, kaustyti aliuminiu arba pagaminti vien iš medienos.


                                                                                                                     

Mediena klijuojama viename įmonės cechų, tad  patyrę meistrai gali kontroliuoti visą gamybos procesą, pradedant žaliavos paruošimu, baigiant galutiniais darbais ir montavimu.


Preciziškai pagaminti langų profiliai nepraleidžia drėgmės ir teršalų, o įleidžiami guminiai tarpikliai saugo nuo vėjo, sumažina garso pralaidumą, ir šilumos nuostolius. Impregnuojant mediena apsaugoma nuo pelėsio ir grybelio.


UAB „Ekasta“ ir ko gaminama produkcija yra nuolat tobulinama, kad atitiktų visus ES standartus.

<..Atgal