Vartotojo vardas Slaptažodis Įsiminti slaptažodį
2024 m. balandžio 18 d.
Verslo naujienosStraipsniaiSpecialistai patariaKontaktai
KLASTERIO ĮMONĖS
SKELBIMAI
PAIEŠKA
NARYSTĖ KLASTERYJE
Langai

UAB FS Dizainas

Mūsų atstovaujama URZĘDOWSKI įmonė jau keliolika metų pateikia naujas langų pramonės kryptis. Diegia naujas technologijas ir nuolatos gerina gaminių funkcionalumą bei estetinę išvaizdą. Visi gamybos etapai atitinka kokybės valdymo sistemos ISO 9001:2000 reikalavimus.

 

Verkių g. 44, 09109 Vilnius

(5) 276 2926

info@fsdizainas.lt
www.fsdizainas.lt

Produktai ir paslaugos

Langai gaminami įvairiausių formų, dydžių ir specifikacijų. Siūlome europietiško tipo langus. Gaminant langus naudojami softline-68 arba GALUX-88 langų profiliai. Galimybė rinktis dviejų (šilumos laidumas U=1,1 W/m²K) arba trijų stiklų (šilumos laidumas U=0,5 W/m²K) paketą. Mediena pasirinktinai gali būti raudonmedis arba ąžuolas. Mūsų siūlomi langai gaminami iš pjautinės raudonmedžio (meranti) medienos, kurios tankis 550 kg/m³ ir gerokai viršija reikalaujamus 450 kg/m³.


Taip pat mūsų įmonė teikia profesionalias architektūros ir dizaino paslaugas, projektuoja individualius namus ir jų interjerus.


 

Gaminių patvarumą lemia ir lako danga. Trisluoksnė lakavimo ekologiškais lakais sistema langams garantuoja ilgalaikį grožį. Papildomai dažomi skersiniai pjūviai, kurie yra ypač jautrūs atmosferos faktorių poveikiui.


Didelės reikšmės turi geresnis profilio atsparumas ir solidūs apkaustai, į kurių standartinę sudėtį įeina nuo išvertimo saugantis kaištis. Profilis yra svarbiausias lango savybes lemiantis elementas. Kuriant 88 mm profilio langą, URZĘDOWSKI rūpėjo ne jo storis, bet nauji naudojimo savybes gerinantys konstrukciniai sprendimai:

  • specialus medžio klijavimo būdas suteikia daugiau stabilumo;
  • galima įdėti storesnį trijų stiklų paketą, kurio šilumos laidumas U=0,5 W/m²K;
  • geresnis triukšmo izoliacijos koeficientas;
  • pirmą kartą naudojamos dvi profilio viduje esančios tarpinės.

Imitaciniai langų suskirstymai (langų priežiūrai atidaromi - nuiimami).


Langinės gali būti įvairių dydžių ir spalvų.

Langai gali būti įvairiausių formų, sunku išvardinti visas galimybes, jas tikriausiai riboja tiktai projektuotojo fantazija.


Įvairiausių formų atidaromi langai.
<..Atgal