Vartotojo vardas Slaptažodis Įsiminti slaptažodį
2024 m. kovo 28 d.
Verslo naujienosStraipsniaiSpecialistai patariaKontaktai
KLASTERIO ĮMONĖS
SKELBIMAI
PAIEŠKA
NARYSTĖ KLASTERYJE
Čerpiniai stogai

UAB Lankava

UAB „Lankava“ įkurta 1994 m. 2006 m. atidaryta nauja 1000 kv. m. statybinių prekių parduotuvė. Įmonė prekiauja statybos, remonto ir buities prekėmis. UAB „Lankava“ dirba daugiau kaip 100 žmonių kolektyvas. Tai profesionali, kūrybinga ir darni komanda, mokanti kartu siekti bendrų tikslų.

Kepyklos g. 17, Alytus  

(315) 39721

info@lankava.lt

http://www.lankava.lt/  


Produktai ir paslaugos

Keramikinės „Roben“ čerpės - pati ilgaamžiškiausia stogo danga. Tai prestižinis, ekologiškas ir estetiškas stogas. Gerai apsaugo nuo išorės triukšmo, kurį sukelia lietus, kruša, slenkantis sniegas ir kt. Danga atspari rūgštiniam lietui. Ilgaamžiška, prabangi, ekologiška stogo danga. Gali būti įvairių spalvų, skirtingo glazūros kiekio padengimu.
K
eramikinių čerpių stogas yra patikima investicija į ateitį. Patvarios keramikinės čerpės tikrai tarnaus tiek, kiek ir pats namas, o veikiausia ir daugiau. Keramikinės čerpės pagamintos iš molio ir išdengtos 1000 °C temperatūroje. Natūralios keramikinės čerpės sendamos gražėja - jos savaime keičia savo spalvą, todėl visas namas atrodys daug jaukesnis ir mielesnis.
Stogas turi tarnauti tiek pat, kiek mūrinės namo sienos, pamatai. Reiškia, danga privalo būti patikima ir ilgaamžė. Tokia danga – čerpės. Čerpės suteikia tiek pačiam stogui, tiek ir pačiam pastatui stabilumo, jos gali atlaikyti net ir labai stiptų vėją.

<..Atgal