Medinės statybos grupė
Vartotojo vardas Slaptažodis Įsiminti slaptažodį
2024 m. balandžio 20 d.
Verslo naujienosStraipsniaiSpecialistai patariaKontaktai
Lietuvių kalba Anglų kalba
KLASTERIO ĮMONĖS
SKELBIMAI
PAIEŠKA
NARYSTĖ KLASTERYJE

Židiniai ir krosnelės

Nei viena statybinė medžiaga negalėtų pasigirti tokiomis amžinomis savybėmis kaip dolomitas ir smiltainio akmuo. Kiekvienas mūsų akmens gaminys yra unikalus,  naudojami tiek vidaus tiek ir  lauko sienų, fasadų, lauko grindų įrengimo, tvorų, stulpų, arkų, židinių statybai bei apdailai, pritaikyti tiek klasikiniam, tiek ir šiuolaikiniam interjerui.

Šiais laikas įsirengti namuose židinį jau nėra prabanga ar svajonė. Židinys tapo ne tik šilumos šaltiniu, bet ir svarbia interjero puošmena. Mūsų salone Jums padėsime išsirinkti garsių užsienio gamintojų židininių krosnelių, židinių ugniakurų ir kaminų produkciją. Ieškantiems krosnelių, kurios yra lengvai priderinamos prie interjero, patogios naudoti, kurioms sumontuoti nereikalinga papildoma įranga, salone pateiksime platų prancūziškų SUPRA, INVICTA, FRANCO BELGE, čekiškų ROMOTOP, slovakiškų THORMA židininių krosnelių asortimentą. Labai vertinamos ekonominės šių krosnelių savybės. Naudojant tokias medžiagas, kaip ketų, specialų plieną, stiklą, keramiką, sukuriami patvarūs bei ilgalaikiai šių krosnelių modeliai.
Ieškantiem židinio ugniakurų, pasiūlysime plačią gamą prancūziškų - SUPRA, INVICTA, SEGUIN DUTERIEZ, FABRILOR, LAUDEL, vokiškų - SPARTHERM, čekiškų - STEKO, ir kitų gamintojų židinio ugniakurus. Modeliai gali būti labai įvairūs: pristatomais prie sienos, įmontuojamais į sieną, su kampiniais, prizminiais ar lenktais stiklais, statomais patalpos viduryje ar prie laiptų.
Prie židinio ar krosnelės derinami įvairūs ugnies kūrenimui reikalingi reikmenys: semtuvėliai, žarstekliai su stoveliais, kurie gali būti minimalistiniai ar puošnūs, krepšiai malkoms, grotelės prie atvirų židinių ir netgi puošnios dumplės ugniai įpūsti. Kartu su židiniu ar krosnele šie aksesuarai tampa originaliu namų ar vieno kambario akcentu. Siūlome portugališkus SCHUTT CREATION įrankius ir aksesuarus. Taip pat norintiems įsirengti kaminą siūlome kaminų sistemas:  vokiečių gamintojo SCHIEDEL bei lenkų gamintojo LEIER .

Židinys gerai veikia, jei yra taisyklingai pastatytas, tinkamai išvedžioti ortakiai ir visa kita šildymo įranga. Šiuos darbus kokybiškai atlieka meistrai. Jie montuoja židinius, ortakių bei kaminų sistemas. Specialistai dirba kokybiškai, mūsų darbams yra suteikiama garantija. Meistrai įvykdo kiekvieną kliento norą, suteikia galimybę papuošti namus išskirtinio dizaino židiniu. Įmonė greitai ir kokybiškai aptarnauja klientus visoje Lietuvoje. Platus židinių pasirinkimo spektras, iš pristatytos produkcijos įvairovės pasiūlysime priimtiniausią variantą tiek ieškantiems vienetinių prabangių modelių, tiek ieškantiems kuklaus bei paprasto varianto. Bendradarbiaujame su židinių ugniakurų ir krosnelių gamintojais, architektais, dizaineriais ir židinių montuotojais, užtikrinsime, kad židinys Jūsų namuose bus įrengtas profesionaliai, greitai ir atsižvelgiant į pačius įvairiausius individualius užsakovo pageidavimus. Greitas ir kokybiškas jų sumontavimas Jūsų namams atneš jaukumą ir šilumą.  

 

Parengta pagal UAB „Židinių pasaulis" pateiktą medžiagą

 

Daugiau...> Židiniai ir krosnelės