Medinės statybos grupė
Vartotojo vardas Slaptažodis Įsiminti slaptažodį
2024 m. balandžio 23 d.
Verslo naujienosStraipsniaiSpecialistai patariaKontaktai
Lietuvių kalba Anglų kalba
KLASTERIO ĮMONĖS
SKELBIMAI
PAIEŠKA
NARYSTĖ KLASTERYJE

Rąstiniai namai

UAB Pažanga
Kuršių g. 2, 03153 Vilnius

Įmonė gamina ir stato rankinio apdirbimo tiek apvalaus, tiek stačiakampio profilio rąstų namus. Taip pat užsiima lieptų, prieplaukų, pavėsinių, sodo-lauko baldų, saunų, garinių, interjero ir eksterjero elementų, lauko židinių gamyba.               

UAB Ailona
Užliedžių km, 54302 Kauno raj. 

UAB „Ailona“ stato įvairios paskirties statinius iš mechaniškai tekintų rąstų. Rąstiniai namai gaminami pagal individualius klientų projektus, galime pasiūlyti ir jau statytų namų projektų variantus.              

UAB Raginukė
Žemutinė g. 47, Švenčionėliai, Švenčionių raj.

Bendrovė gamina ir stato rąstinius namus iš tekintų ir apipjautų rąstų, pjauna statybinę medieną, gamina medines apdailos medžiagas.            

UAB Dolena
Gamyklos g. 2C, 96120 Gargždai

Įmonė gamina stačiakampio profilio mašininio apdirbimo rąstinius namus ir norvegiško stiliaus rankinio apdirbimo namus, pirtis, vasarnamius, sodo namelius.             

UAB Ermika
A.Baranausko a. - 15, 29132   Anykščiai

Gamina mechaninio apdirbimo stačiakampio profilio rąstinius namus,  vasarnamius, pirtis bei kitus statinius iš medienos. UAB „Ermika“ įsikūrusi Anykščiuose. Namai statomi pagal individualius užsakymus, atsižvelgiant į klientų pageidavimus.          

UAB Tekmega
Juodblių km., Vilniaus raj.

Įmonė gamina ir stato rąstinius namus, pirtis, kitus statinius iš mechaninio apdirbimo tekintų 150, 200, 250 mm diametro pušinių rąstų. Gamina pagal  turimus ar užsakovo pateiktus projektus.                

UAB Konvesta
Gamyklos g. 2C, 96155 Gargždai

UAB „Konvesta“ gamina gyvenamuosius namus, pirtis, poilsio ir sodo namelius, pavėsines bei smulkesnius gaminius iš apvalių ir stačiakampių rąstų.               

UAB Kaimo Sodyba
Neveronių g. 30, 52299 Kaunas

UAB „Kaimo Sodyba“ šiame versle dirba nuo 1993 metų. Stato namus Lietuvoje, Latvijoje, kai kuriose Europos ir Skandinavijos šalyse. Gamina rankinio apdirbimo rąstinius, vasarnamius, pirtis ir kt. paskirties statinius.                

UAB Uklara
Deltuvos g. 39c, 20126 Ukmergė

UAB „Uklara“ gamina bei komplektuoja kvadratinių ir tekintų rąstų namus, pirtis, vasarnamius, pavėsines bei kita. Produkciją gamina pagal kliento pateiktus planus, taip pat gali pasiūlyti keletą savo turimų projektų.                

 

>> Rąstiniai namai (daugiau)

UAB Mediniai namai
Verkių 44, 09109 Vilnius 

UAB „Mediniai namai“ užsiima rankinio bei mašininio sukirtimo medinių namų, vasarnamių, pirčių gamyba.