Medinės statybos grupė
Vartotojo vardas Slaptažodis Įsiminti slaptažodį
2024 m. liepos 27 d.
Verslo naujienosStraipsniaiSpecialistai patariaKontaktai
Lietuvių kalba Anglų kalba
KLASTERIO ĮMONĖS
SKELBIMAI
PAIEŠKA
NARYSTĖ KLASTERYJE

Verslo naujienos

Žinynas užsienio partneriams “Lithuanian wood houses industry”

2008-04-17

Rąstinių namų gamintojų asociacija išleido žinyną anglų kalba „Lithuanian wood houses industry“. Tai pirmasis tokio pobūdžio leidinys mūsų šalyje, skirtas užsienio verslininkams, ieškantiems medinių namų gamintojų Lietuvoje.

Žinyne pristatoma Lietuvos medienos ir medinių namų pramonė, jos ekonominiai rodikliai. Supažindinama su mūsų šalies medinės statybos istorija ir tradicijomis, medinių namų charakteristikomis ir tipais. Nemažas dėmesys yra skirtas tradicinės medinės architektūros pristatymui ir medinių namų interjerui. Atskiroje leidinio dalyje pateikiami medinių namų, pirčių projektai ir kitų gaminių pavyzdžiai.

Leidinyje savo produkciją pristato Lietuvos rąstinių, skydinių, karkasinių ir kitų medinių namų gamintojai bei kitos su namų statyba susijusios įmonės.

Leidinys, reprezentuojantis Lietuvos pramonę, 1000 egz. platinamas per Lietuvos ambasadas užsienyje ir susitikimų su užsienio verslininkais metu.

Tikimasi, kad tai padės populiarinti medinius namus, pagerins Lietuvos pramonės įvaizdį bei padės surasti verslo partnerių užsienyje.

 

RNGA informacija

<..Atgal