Vartotojo vardas Slaptažodis Įsiminti slaptažodį
2024 m. balandžio 27 d.
Verslo naujienosStraipsniaiSpecialistai patariaKontaktai
KLASTERIO ĮMONĖS
SKELBIMAI
PAIEŠKA
NARYSTĖ KLASTERYJE
Staklės ir įrengimai

UAB Dagmita

UAB „Dagmita“ įkurta 2000 metais ilgametę patirtį turinčio kolektyvo, kas užtikrina kokybišką aptarnavimą. Sukaupta darbo patirtis, leidžia bendrovei pažinti ir analizuoti įmonių poreikius, greitai ir efektyviai vykdyti užsakymus, gerinti teikiamų paslaugų kokybę. Bendrovė importuoja didžiąją dalį siūlomos produkcijos tiesiai iš gamintojų, kas užtikrina konkurencingą produkcijos kainą ir aukštą produktų bei aptarnavimo kokybę, pačius trumpiausius pristatymo terminus.

UAB „Dagmita“ specializuojasi medienos pramonės įrengimų aptarnavimo srityje, t.y. įrenginių atsarginės dalys bei serviso paslaugos. UAB „Dagmita“ aptarnauja tokias medienos pramonės įmones kaip SBA baldų koncernas, Pynauja, Achemos grupė, Klaipėdos mediena, Baltijos Baldų grupė, Tekos baldai, Terekas, Varduva ir t.t.
 
UAB „Dagmita“ ne tik tiekia atsargines dalis ar serviso paslaugas, bet ir konsultuoja irengimu atnaujimo, tobulinimo ar kitais techniniais klausimais.

Raudondvario pl. 162A, Kaunas
Bangų g. 22A, Klaipėda

(37) 363487
(46) 312358

klaipeda@dagmita.lt

http://www.dagmita.lt/

Produktai ir paslaugos

Pagrindinė veikla - tiekimas pramonei pavarų grandinės (ritininės, transporterinės, nerūdyjančio plieno, plastikinės ir kt.), jungiamosios ir pereinamosios grandys, žvaigždutės; guoliai (pramoniniai, žemės ūkio technikai, transportui); trapeciniai diržai, riebokšliai, kiti gumos dirbiniai; metalo apdirbimo įrankiai (sriegikliai, sriegpjovės, grąžtai, frezos, plėstuvai, gilintuvai, tekinimo peiliai, kietmetalio plokštelės ir kita staklių įranga); abrazyviniai diskai.

<..Atgal