Vartotojo vardas Slaptažodis Įsiminti slaptažodį
2024 m. kovo 29 d.
Verslo naujienosStraipsniaiSpecialistai patariaKontaktai
KLASTERIO ĮMONĖS
SKELBIMAI
PAIEŠKA
NARYSTĖ KLASTERYJE
Įrankiai

UAB TTS Tooltechnic Systems

UAB "TTS Tooltechnic Systems" yra dukterinė vokiečių kompanijos TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG įmonė, kuri atstovauja prekinius ženklus Festool, Protool ir Tanos Lietuvoje. Didmeninė prekyba Festool ir Protool elektriniais rankiniais įrankiais medžio apdirbimui, baldų ir statybos pramonei. Konsultacijos ir techninis aptarnavimas.

Karaliaus Mindaugo pr. 21, 44295 Kaunas

(37) 321316

info-lt@tooltechnicsystems.com

www.tooltechnicsystems.lt  


Produktai ir paslaugos

Festool – įrankiai reikliausiam vartotojui.
Festool, tai ypatingas vardas – išskirtinės kokybės įrankiai. Apie tai byloja 80 metų elektrinių įrankių gamybos patirtis nukreipta būtent į siaurą segmentą – medienos apdirbimą, baldų gamybą ir paviršių paruošimą dažymui.
Vėl ir vėl sukuriami nauji įrankių modeliai žavi ne tik netradiciniais inovaciniaissprendimais, bet ir aukštu darbo efektyvumu, tikslumu, ergonomika, ilgaamžiškumu, saugumu ir daugybe sisteminių priedų, padedančių išspręsti ir labai neįprastus uždavinius.
Visa tai daugybę kartų patikrinta praktikoje!

PROTOOL orientuotas į plačios gamos elektrinių įrankių bei priedų, skirtų statybos pramonei ir reinovacijai, gamybą. Kiekvienas darbininkas iš patirties žino, kokiomis savybėmis instrumentas turi pasižymėti kaip atskaitos tašką imant galimybę dirbti, patogumą ir patikimumą. Dėka mūsų žinių ir patirties instrumentų naudojime, mes siūlome optimalų sprendimą kiekvienai užduočiai. Tai pagrindinis PROTOOL markės tikslas.
Meistrai kiekvieną dieną visame pasaulyje įvertina PROTOOL įrankių galimybių įvairovę ir unikalias savybes . Ir statybų aikštelėse, ir įmonių cechuose profesionalai įsitikina PROTOOL patikimumu nepertraukiamo darbo sąlygomis.
Galia – konstrukcijos patvarumas – patikimumas. Tai jaunos, tačiau dinamiškos prekinės markės PROTOOL sėkmės pagrindas.

<..Atgal