Vartotojo vardas Slaptažodis Įsiminti slaptažodį
2024 m. kovo 29 d.
Verslo naujienosStraipsniaiSpecialistai patariaKontaktai
KLASTERIO ĮMONĖS
SKELBIMAI
PAIEŠKA
NARYSTĖ KLASTERYJE
Įrankiai

UAB Essve Baltic

Įmonėje rasite viską, kas reikalinga tvirtinti Jūsų pasirinktas medžiagas, nesvarbu ar tvirtinsite prie betono, metalo, medžio, gipso, karto ar kito pagrindo. Savaime aišku, Jums reiks ir įrankių, kuriuos taip pat įsigyti UAB Essve Baltic.
Nuo pirmųjų darbo metų bendrovė tiekia savo klientams aukštos kokybės ESSVE tvirtinimo detales, elektrinius įrankius Makita bei vinių ir kabių prišovimo pistoletus Paslode. Kompanijos tikslas - aprūpinti statybų ir pramonės rinką aukščiausios kokybės produktais už priimtiną kainą.

Savanorių pr. 187, 03154 Vilnius

(5) 2322145

 


Produktai ir paslaugos

ESSVE- stogo sraigtai, gręžiantys sraigtai, gipso sraigtai,inkarai, cheminiai inkarai, silokonai, klijai ir kitos tvirtinimo detalės.

ESSVE vinys (34º 21º 17º 15º 0º) - tinka daugeliui vinių kalimo pistoletams t.y. Paslode, Senco, Haubold, DeWalt, Tjet, Makita ir kiti.

FireSeal turi visiškai sukomplektuotą visų tipų priešgaisrinio sandarinimo poreikiams skirtą produktų ir sistemų programą. Norėdama padidinti pastatų saugumą, FireSeal daugiau nei 25 metus bendradarbiavo su įvairiomis žinybomis, priešgaisrinės saugos organizacijomis ir architektais. FireSeal priešgaisrinio sandarinimo sistemos naudojamos, be kita ko, mokyklose, viešbučiuose, ligoninėse, naftos gavybos platformose, laivuose ir t.t.

Paslode yra didžiausias pasaulyje pneumatinių pistoletų vinims ir kabėms kalti gamintojas. Plačiame asortimente rasite visoms situacijoms tinkančių patogių įrankių. Paslode taip pat yra dujiniu principu veikiančių pistoletų vinims ir kabėms kalti, kurie šiandien jau išstumia senus pneumatinius pistoletus, tobulinimo lyderis.

MAKITA pirmauja visame pasaulyje prie elektros tinklo jungiamų ir belaidžių profesionalams skirtų elektrinių įrankių srityje. ESSVE siūlomas Makita asortimentas aprėpia daugiau nei 150 įvairių modelių. Makita įrankių privalumas yra tai, kad jie yra maži, lengvi ir pasiekia net sunkiausiai prieinamas vietas, nenukenčiant balansui arba galingumui. Taip pat turėkite omenyje, kad Jūsų įsigytas Makita įrankis tarnaus ilgai. Labai ilgai.

<..Atgal