Vartotojo vardas Slaptažodis Įsiminti slaptažodį
2024 m. balandžio 26 d.
Verslo naujienosStraipsniaiSpecialistai patariaKontaktai
KLASTERIO ĮMONĖS
SKELBIMAI
PAIEŠKA
NARYSTĖ KLASTERYJE
Langai

UAB Rūdupis

UAB „Rūdupis“ didžiuojasi daugiau kaip 50 metų statybos darbų patirtimi ir senomis stalių gaminių tradicijomis. Nuo 1996 metų bendrovė pradėjo gaminti langus ir duris iš klijuotos medienos. Šiuo metu įmonėje dirba per 200 darbuotojų. Visas gamybos procesas vyksta automatiškai ir yra valdomas kompiuterinės sistemos. Langai projektuojami FA KLAES (VOKIETIJA) kompiuterine programa. Gamybos pajėgumas leidžia pagaminti 100 m2 per pamainą.

Pramonės g. 11, 59145  Prienai

(319) 51213

nerijus@rudupis.lt

http://www.rudupis.lt/  


Produktai ir paslaugos

Europietiško topi langai, balkono durys gaminami įvairių formų, su saugiais, reguliuojamais apkaustais, įvairių varstymo krypčių, stiklo paketų ir dažymo spalvų, pritaikytų klientų poreikiams. Siekiant užtikrinti gaminių kokybę, langams, balkono ir lauko durims gaminti naudojami medienos ruošiniai: pušis, maumedis, ąžuolas, raudonmedis arba meranti. Pasirinktos medienos tašas gali būti dygiuotas (pašalinamos šakos, sakai, nedideli skilimai) ir nedygiuotas 3-jų sluoksnių klijuota (pasirenkama medžio dalis be šakų, sakų, skilimų). Gaminant medinius langus naudojami naujos kartos IV-68 ir IV-78 SOFTLINE langų profiliai.


Įmonė gamina tradicinius angliškus medinius slankiojančius pakeliamuosius langus, kurie atrodo kaip tokių langų originalai, tačiau atitinka šiuolaikinių privalomų standartų reikalavimus. Originalūs pakeliamieji langai sudaryti iš dviejų įstiklintų varčių, kurios vertikaliai slankioja mediniu rėmu, palaikomos vežimėlių, kurių pusiausvyra užtikrinama naudojant švininį svarstį. Langų, kuriuose sumontuoti spiraliniai atsvarai, varčia gali būti lygiagrečiai slankiojanti ir atverčiama. Tokie langai dažnai išsiskiria plonomis stiklajuostėmis, papuoštomis ovalo ar žiedlapių formos lipdiniais, o vienodai puoštos langinės yra pritvirtintos abiejose langų pusėse, siekiant užtikrinti saugumą ar šilumą.

<..Atgal