Vartotojo vardas Slaptažodis Įsiminti slaptažodį
2024 m. balandžio 26 d.
Verslo naujienosStraipsniaiSpecialistai patariaKontaktai
KLASTERIO ĮMONĖS
SKELBIMAI
PAIEŠKA
NARYSTĖ KLASTERYJE
Durys

UAB Panorama Nordic

Panorama Nordic yra Inwido grupės, didžiausio Skandinavijos langų ir durų gamintojo, narys. Valdydama daugybę modernių gamyklų visoje Europoje, Inwido grupė gali pasigirti savo darbuotojų kompetencija ir žiniomis, kurios padeda mums įgyvendinti daugelio klientų svajones.    
Įmonės veikla prasidėjo dar 1884 metais. 1889 m., pristačius įmonę garsioje parodoje Paryžiuje, Panorama Nordic gaminiai tapo itin patrauklia preke. Įmonės veikla tęsiasi jau šimtą metų, todėl mes galime didžiuotis senomis tradicijomis ir sugebėjimu pasiūlyti savo klientams įdomių naujienų.

Jugintų km., Babtų sen., Kauno raj.

(670) 57503

virginija@panoramanordic.com

www.panoramanordic.com
Produktai ir paslaugos

Medinės durys gaminamos iš klijuotos pušies medienos. Gamyboje naudojamas radialinio pjūvio tąšas. Slenkstis gaminamas iš raudonmedžio Merbau. Aliuminio nuolajos. Durų gamyboje, klientams pageidaujant, stiklą puošiame dviejų rūšių horizontaliais arba vertikaliais skersinukais: pereinamais, kai durų gamyboje naudojami atskiri smulkūs stiklai ir dekoratyviniais, kai skersinukai klijuojami ant stiklo plokštumos. Galime pagaminti ir intarpais puoštas duris. Visos medžiagos puikiai izoliuotos nuo drėgmės ir šalčio. Vidinis ir išorinis stumdymas.                  


Duris pagaminsime su visais šiuo metu rinkoje siūlomais stiklais. Stiklo paketo storis – nuo 26 iki 36 mm. Vandens pagrindo Teknos dažai iš NCS ir RAL spalvų paletės. Galite rinktis ir skaidrią dangą, kuri leis gėrėtis natūralia medžio išvaizda.


Panoraminės durys – iki 8 m ilgio.


Dviejų dalių durys – iki 5 m ilgio.


Trijų dalių durys – iki 6 m ilgio.


<..Atgal