Vartotojo vardas Slaptažodis Įsiminti slaptažodį
2024 m. balandžio 25 d.
Verslo naujienosStraipsniaiSpecialistai patariaKontaktai
KLASTERIO ĮMONĖS
SKELBIMAI
PAIEŠKA
NARYSTĖ KLASTERYJE
Impregnantai ir dažikliai

UAB Retrorega

UAB „Retrorega” veiklos sritis – medienos antiseptikų kūrimas ir gamyba. Šioje srityje dirbama nuo 1994 metų. Kvalifikuoti chemikai ir kitų sričių patyrę specialistai siekia nuolatinių gerų darbo rezultatų bei visada atsižvelgia į klientų poreikius ar rinkos pokyčius. Įmonė nuolat stebi, kad  kuriami produktai atitiktų šiuolaikines medienos apsaugos tendencijas, stengiasi kuo dažniau pateikti naujovių rinkai. Be to, atsižvelgiama į šiandienos ekologines problemas. Įmonė vadovaujasi principu: „Mūsų produkcija neturi kenkti nei žmogaus sveikatai, nei aplinkai“.

Kirtimų g. 2, 02300 Vilnius

(5) 2602938

info@asepas.lt

www.asepas.lt    

Produktai ir paslaugos

Medienos antiseptikas ASEPAS- 1. Skirtas vidaus medienai. Šis antiseptikas – ypač populiarus dėl didelės stabilių ir efektyvių antiseptinių medžiagų koncentracijos. Priklausomai nuo medienos eksploatavimo sąlygų, skiedžiamas vandeniu santykiu iki 1 : 5. Skirtas naudoti gyvenamųjų namų, ūkinės, visuomeninės paskirties pastatų viduje (stogo konstrukcijoms, medinėms perdangoms, atraminėms kolonoms, garažų ir pirčių sienoms, durims, vartams ir pan.). Su „ASEPAS-1“ negalima apdoroti medienos, skirtos maisto, pašarų tarai bei žaislų gamybai. Biocido autorizacijos liudijimo Nr. L0800VNA12015/2-15/2.

 


 

Medienos antiseptikas ASEPAS- 2. Lauko medienai. Šis antiseptikas populiarus dėl didelės stabilių ir efektyvių antiseptinių medžiagų koncentracijos, kurie medienoje sudaro neišplaunamus junginius, todėl atsparus atmosferos poveikiui ir rekomenduojamas medienai, eksploatuojamai sunkesnėmis ir/arba lauko sąlygomis (skiedrų stogams, tvoroms, terasoms ir t t.). Taip pat tinka naudoti ūkinės, visuomeninės paskirties pastatų viduje ir išorėje (stogo konstrukcijoms, medinėms perdangoms, atraminėms kolonoms, garažų ir pirčių sienoms, durims, vartams ir pan.). Priklausomai nuo medienos eksploatavimo sąlygų, skiedžiamas vandeniu tūrio dalimis iki 1 : 5. Antiseptiko ASEPAS-2 negalima naudoti maisto, gėrimų ir pašarų tarai, vaikų žaislams, mediniams laivų korpusams, vandens statiniams ir akvakultūrinei įrangai apdoroti. Biocido autorizacijos liudijimo Nr. L0800VNA12016/2-16/2.

 


 

Medienos antiseptikas ASEPAS-3. Tai naujos kartos koncentruotas (25% veikliųjų medžiagų) bespalvis, nedažantis medienos antiseptikas. ASEPAS-3 išskirtinė savybė – saugo šviežiai pjautą pušies medieną nuo pamėlynavimo. Juo rekomenduojama apdoroti visą apdailinę medieną, eksploatuojamą viduje ir lauke po stogu (rąstams, dailylentėms, grindinėms lentoms, langams, durims ir t. t.), taip pat tinkamas ir statybinės medienos (stogo konstrukcijoms, medinėms perdangoms, atraminėms kolonoms, garažų ir pirčių sienoms, durims, vartams ir pan.). Dėl didelės veikliųjų medžiagų koncentracijos, priklausomai nuo medienos eksploatavimo sąlygų, ASEPAS-3 skiedžiamas santykiu iki 1:9. Biocido autorizacijos liudijimas Nr.AO800VNO60206-206.

 


 

 

Antiseptinis medienos baliklis BERŽAS. Veiksmingai balina ir kartu antiseptikuoja. Antiseptiniu balikliu BERŽAS labai tinka „gelbėti“ jau pažeistą – pamėlynavusią ar patamsėjusią nuo grybų bei atmosferos poveikio – medieną. Preparatas gali būti skiedžiamas vandeniu santykiu iki 1:3, tačiau pamėlynavusios pušies medienai išbalinti preparatas naudojamas neskiestas. Baliklio BERŽAS negalima naudoti maisto, gėrimų ir pašarų pirminei pakuotei, vaikų žaislams, akvakultūrinei įrangai, laivų korpusams bei tiesiogiai su dirvožemiu besiliečiantiems objektams apdoroti. Biocido autorizacijos liudijimo Nr. L0800VNA60097-97.

 


 

 

Priešgaisrinė putojanti danga FLAMASEPAS-2. Apsaugo medieną nuo ugnies. Priešgaisrinė putojanti danga, skirta medinių konstrukcijų ir medinių gaminių apsaugai. Preparatas naudojamas gyvenamųjų namų, ūkinės, visuomeninės paskirties pastatų viduje ir išorėje (stogo konstrukcijos, medinės perdangos, atraminės kolonos, garažų ir pirčių sienos, durys, vartai ir pan.). Gaisro atveju, ant medienos paviršiaus susiformuoja 10 mm storio puta, stabdanti tolesnį medienos degimą. Su danga FLAMASEPAS-2 negalima apdoroti medienos, skirtos maisto, pašarų tarai bei žaislų gamybai. Atitikties sertifikatas Nr. GTC 100216, išduotas PAGD prie LR VRM Gaisrinių tyrimų centro.

 


 

LINOSEPAS. Natūrali medienos dažyvė, sukurta linų sėmenų aliejaus pagrindu. Atspari pelėsiams ir grybams, gerai įsigeria į medį ir nesudaro paviršiaus plėvelės. Suteikia medienai dekoratyvumą, paryškina natūralią tekstūrą. LINOSEPAS du kartus sumažina vandens įgėrį. LINOSEPAS gali būti 7 spalvų: bespalvis, geltonas, riešutas, tamsiai rudas, raudonas, ąžuolo lajos (sendintas) ir žalias. Ekologiška ne tik pati dažyvė, bet ir pigmentai, kurie yra natūralūs geležies oksidai, todėl yra ilgaamžiai ir atsparūs blukimui.

 

<..Atgal