Vartotojo vardas Slaptažodis Įsiminti slaptažodį
2024 m. balandžio 27 d.
Verslo naujienosStraipsniaiSpecialistai patariaKontaktai
KLASTERIO ĮMONĖS
SKELBIMAI
PAIEŠKA
NARYSTĖ KLASTERYJE
Izoliacinės ir sandarinimo medžiagos

UAB Kaimo Sodyba

1981 metais kompanija „Perma-Chink Systems“, Inc. rastinių namų pramonei pristatė lanksčią įtrūkimų padengimo priemonę. Šis revoliucingas produktas tempiasi ir lankstosi kartu su rąsto įtrūkimais, ir sudaro tvirtą sandariklį prailginantį namo gyvavimo laikotarpį.
Po šio pristatymo, rąstiniai namai tapo atspariausiais nepalankioms oro sąlygoms, ir patogiais namų savininkų pasirinkimais. Per labai trumpą laikotarpį Perma-Chink visiems laikams pakeitė rąstinių namų statytojų požiūrį į šių namų sandarinimą.
Nuo 1981 metų, Perma-Chink Systems, Inc. sukūrė ištisą liniją specializuotų sandariklių, dažų, baigiamųjų medžiagų, apsauginių priemonių ir valiklių, kuri patenkins bet kokius rąstinių namų priežiūros poreikius.
Šiuos produktus Lietuvos rinkai pristato UAB „Kaimo Sodyba“.

Neveronių g. 30, 52299 Kaunas

(37) 475044

info@rastiniainamai.lt

http://www.rastiniainamai.lt/      

Produktai ir paslaugos

Stack-n-Seal yra vidinis sandariklis ir klijai, kurie uždedami tarp rąstų, statybų metu. Kadangi ši medžiaga pasižymi geresniu nei kitų medžiagų, tamprumu bei suklijavimu, ji idealiai tinka sudaryti ilgalaikį barjerą prieš vabzdžius, oro bei vandens įsiskverbimą tarp rąstų. Stack-n-Seal lengvai uždedamas naudojant įprastinę užkamšymo įrangą. Darbus, kurie užtrukdavo ilgiau nei tikimasi, dabar galima atlikti paprasčiau. Kadangi Stack-n-Seal plaunamas tiesiog su muilu ir vandeniu, sumažėja darbo jėgos išlaidos.


„Perma–Chink“ - tai iš tiesų aukščiausios kokybės sandarinimo priemonė. „Perma–Chink“ pranašesnis sukibimas leidžia konstrukcijas stipriai pritvirtinti prie medžio, tuo pačiu „Perma–Chink“ lankstumas leidžia medieną pailginti ir išlaikyti hermetišką užbaigimą, kai sandarinamas sekantis rąstas. Nors „Perma–Chink“ atrodo ir yra panašus į įprastinį cemento skiedinį, jo polimerinė formuluotė neįtrūks, nesusitrauks ir neiškris kaip tai gali atsitikti su cementu. Be to „Perma–Chink“ daugeliui metų apsaugo nuo oro ir vandens įsiskverbimo. Mes esame užtikrinti savo gaminio efektyvumu ir kad esme pirmieji, pasiūlę penkių metų garantinį aptarnavimą. „Perma–Chink“  yra paprasta naudoti ir mūsų patyręs, gerai išmanantis savo darbą bei draugiškas personalas pasiruošęs jus pakonsltuoti.


 

“Energy Seal” buvo paleistas į rinką, jis tapo vienu iš populiariausių mūsų bendrovės “Family of Products” gaminių. Pradžioje jis buvo sukurtas staklėmis apdirbtos medienos luboms ir raižyto stiliaus rąstiniams namams, dabar šis hermetikas apsčiai naudojamas rąstinių namų statyboje. Skirtingai negu kamšymas,  “Energy Seal” yra sukurtas taip, kad vizualiai atitiktų medienos savybes. Dėl specialių užbaigimo medžiagų ir greito išdžiūvimo “Energy Seal” greitai išnyksta kai tik išdžiūsta. Iš tiesų “Energy Seal” taip suvienodina jūsų sienojus, kad net daugelis žmonių negali pasakyti kur jie yra! Be naudojimo “Energy Seal” tarp sienojų, šis preparatas gali būti naudojamas sandarinant langus, durų staktas, horizontalias siūles, įleidžiant ir sujungiant sujungimus bei sandarinant kitus vidaus ir išorės nelygumus. “Energy Seal” labiau sukimba ir praplatėja negu kiti hermetikai. “Energy Seal” yra ilgo veikimo, atsparus UV spinduliams bei chemikalams. Yra šešios “Energy Seal” spalvos, kurios atitinka daugelį medienos atspalvių.


 

„QSL“ yra universalus užtaisytojas, atitinkantis aukštos kokybės ASTM 230C standartus. „QSL“ pasižymi išskirtinėmis savybėmis, paprastu naudojimusi, bei  valymu su muilu ir vandeniu, dėka akrilinių dažų bei latekso formuluotės.  „QSL“ idealiai sukimba su dauguma paviršių, tame tarpe ir su mediena ir išlieka lankstus, netgi veikiant žemoms temperatūroms. Kadangi „QSL“ yra atsparumas vandeniui ir pelėsiams, jis gali būti naudojamas praustuvams, vamzdžiams ir dušo kabinoms, taip pat ir langų bei durų staktoms. Po to kai „QSL“ išdžiūsta, paviršius išsilygina ir galima jį nudažyti. Galima įsigyti įvairių „QSL“ spalvų, atitinkančių daugelį dekorų.


„Chesk Mate” yra naujos kartos įtrūkimų hermetikas. Išilginiai įtrūkimai rąstuose, gali būti pralaidūs orui, vanduo ir vabzdžiai gali patekti į medieną ir kartais netgi į jūsų namus. Lietaus vanduo gali kauptis įtrūkimuose, sukurdamas palankias sąlygas medienos puvimui. Kamšymas lyg ir atrodytų akivaizdus problemos sprendimo būdas, bet paprastai užkimšimas tik padidina įtrūkimus. Paprastai jie nepakankamai sukimba ir pailgėja šis daug laiko reikalaujantis procesas.
Ypač svarbu užhermetizuoti visus paviršiuje esančius įtrūkimus, į kuriuos gali patekti vanduo. Jei šie įtrūkimai paliekami neužmetizuoti, jie tampa idealia vieta puvėsiams plisti. Jei pastebėjote senus įtrūkimus, kuriuose yra tikimybė, kad gali veistis pelėsiai, prieš hermetizuojant su „Check-Mate“   panaudokite „Shell-Guard“ .
„Check-Mate“ yra puiki išeitis. Jis suformuoja kietą ir elastingą hermetiką, kuris susijungia medienoje ir apsaugo nuo oro ir vandens patekimo į jūsų namų vidų. Jis atsparus UV spinduliams, puvėsiams bei miltligei. Galima įsigyti keletą  „Check-Mate“ spalvos variantų, atitinkančius „Lifeline“ išorinių dažų spalvas. Dabartinis  „Check-Mate“   yra žymiai universalesnis ir juo paprasčiau naudoti negu prieš tai buvusiu produktu. Dėl ypač didelio lipnumo laipsnio preparatas gali būti naudojamas vertikalioje padėtyje, arba  hermetizuojant žemyn einančius įtrūkimus.

<..Atgal