Vartotojo vardas Slaptažodis Įsiminti slaptažodį
2024 m. gegužės 11 d.
Verslo naujienosStraipsniaiSpecialistai patariaKontaktai
KLASTERIO ĮMONĖS
SKELBIMAI
PAIEŠKA
NARYSTĖ KLASTERYJE
Izoliacinės ir sandarinimo medžiagos

UAB Saint-Gobain statybos gaminiai

UAB „Saint-Gobain statybos gaminiai“ yra užsienio kapitalo įmonė, priklausanti stambiam tarptautiniam koncernui Saint-Gobain. Viena iš daugelio šio koncerno veiklos sričių yra stiklo ir akmens vatos gamyba ir pardavimas. Saint-Gobain koncernas yra stiklo ir akmens vatos gamybos lyderis pasaulyje.

UAB „Saint-Gobain statybos gaminiai“ Lietuvoje atstovauja šio koncerno izoliacinių medžiagų padalinio gaminius su ISOVER ženklu ir, naudodamasi didele koncerno patirtimi ir techniniu potencialu, padeda ir konsultuoja užsakovus ir statybininkus visais šilumos ir garso izoliacijos klausimais.

Isover savo veiklą Lietuvoje pradėjo dar 1993 metais. Tuo metu Lietuvoje buvo įkurta suomiškos Isover gamyklos atstovybė. 1996 metais atstovybė buvo perorganizuota į UAB „Isover“ ir pradėjo savarankiškai importuoti Isover gaminius į Lietuvą, bei platinti juos. Šiuo metu UAB „Saint-Gobain statybos gaminiai“ biuruose dirba 15 darbuotojų.

Goštauto 40b, LT-01112 Vilnius

(5) 263 86 82

isover@isover.lt

www.isover.lt   

Produktai ir paslaugos

Pagrindinė veikla:

  • ISOVER – stiklo ir akmens vatos statybinė izoliacija, skirta pastatų apšiltinimui bei garso izoliacijai;
  • ISOTEC- stiklo ir akmens vata skirta įvairios tecnologinės įrangos šilumos ir garso izoliavimui;
  • AKUSTO/ECOPHON – kabamosios lubos iš stiklo vatos, skirtos patalpų akustikai gerinti, bei interjero apdailai; -STYROFOAM – ekstrudinis polistirenas, skirtas pastatų apšiltinimui, kur geras šilumos izoliavimas turi būti suderintas su didelėmis apkrovomis ir vandens neįgėrimu;
  • RIGIPS - gipso kartono plokštės;
  • RIGIPS - glaistai;
  • GYPROC - lubos. 
<..Atgal